BELFÖLD
A felelőtlen járművezetés veszélyeire hívták fel a figyelmet Gödön
Középiskolás diákoknak tartottak baleseti bemutatót Gödön.
Családtámogatás: egy teljes kört verünk a fejlett országokra
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma segíti a családalapítást, támogatja a gyermekvállalást, csökkenti a gyermekvállalással járó terheket és odafigyel az idősekre.
A Vendég a háznál már 25 éve szolgálja a közmédia hallgatóit.
A fogyatékossággal élők munkavállalása volt a Fogyatékosságügyi Tárcaközi Bizottság őszi ülésének egyik kiemelt témája - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) pénteken az MTI-vel.
Két saját építésű járművel bővül a szegedi trolibuszflotta.
80 éves a magyar Nobel-díj
Idén 80 éve, hogy Szent-Györgyi Albert – máig egyetlen magyar tudósként – hazai kutatásaiért kapott természettudományos Nobel-díjat. Az évforduló alkalmából a „Goodwill Pharma az Egészségért Alapítvány” a professzor tudományos eredményeinek felsorolása mellett úgy tiszteleg a C-vitamin felfedezőjének önzetlen humanitása előtt, hogy hagyományteremtő céllal létrehozta a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat.
Újabb 100 Credo autóbusz áll forgalomba
A járművek három közlekedési társaságnál állnak forgalomba.
Kovács Zoltán: a Soros-terv tagadói nem őszinték
A Soros-terv tagadói nem őszinték velünk címmel közölt írást blogjában Kovács Zoltán kormányszóvivő, reagálva a Financial Times napilap és egy amerikai internetes konzervatív portál egy-egy múlt heti szerkesztőségi cikkére, amelyben a Soros-terv létezését kérdőjelezték meg.
Nézőpont: Nincs kormányváltó hangulat
A teljes felnőtt népesség körében 48 százalék, a választási részvételüket biztosra ígérők körében pedig 57 százalék nem szeretné, ha 2018-ban megbukna a jelenlegi kormány.
2017. szeptember 22. péntek, Móric napja
Eger: Tiszta égbolt
16 °
Tiszta égbolt
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg